Želim, da mi na dom pošljete brošure:
Katalog izdelkov s tehničnimi podatki
Vodič za prenovo vašega doma
Navodila za zidanje
Ytong strop
Ytong sistem za zaključno notranjo obdelavo zidov
Svetovalec za graditelje
Multipor
Navodila za vgradnjo Multipor toplotnoizolacijskih plošč
Multipor za prenovo sten z notranje strani
Silka
Katalog hiš

Prosim izberite željene informacije/svetovalne opcije spodaj. S pošiljanjem izpolnjenega kontaktnega obrazca, dajete vašo privolitev. Dodatne informacije glede obdelave vaših osebnih podatkov in skladnost z zakonskimi regulativami lahko najdete v naših informacijah o zaščiti podatkov. Seveda lahko kadarkoli prekličete svojo privolitev, z učinkom v prihodnosti, npr. po e-mailu info.si@xella.com ali s pošto na naslov Xella porobeton SI, d.o.o,Loke pri Zagorju 64, 1412 Kisovec.

Svetovanje po telefonu: Za svetovanje in splošne informacije želim, da me kontaktirate po telefonu, na mojo telefonsko številko navedeno zgoraj.

Osebno svetovanje: Prosim, kontaktirate me preko zgoraj navedenih kontaktnih možnosti, za dogovor o terminu osebnega svetovanja.

E-novice: Od Xelle porobeton SI, d.o.o. bi po e-mailu želel/a dobivati redne informacije o proizvodih, rešitvah in ponudbah podjetij skupine Xella. Moja privolitev se prav tako nanaša na obdelavo osebnih podatkov v ta namen, vključujoč zbiranje osebnih podatkov med uporabo e-novic zaradi nudenja personaliziranih informacij.

Kontaktni obrazec

za zbiranje podatkov in izjava o privolitvi

Prosimo izpolnite vsaj polja, ki so označena z * (obvezna polja)

Ytong firma

Kontatne podatke in prodajne zastopnike najdete na strani kontakti.